Jelige: viragom

Beküldte: admin, 2011-04-04 22:06:12  | Címkék:

Rózsamobil

Nekem van a legszebb, legkülönlegesebb telefonom. Három hónapja egy reggel találtam. Rózsa formájú, szirmai lehajthatók. Mindent tud, amit a legújabb mobilok, de már rólam is. Átvette az illatom, hangomon szól hozzám, és változtatja színét. Vörösen világít, amikor szerelmesnek érez, tompa sárgán villog, ha meglátok egy szép nőt, feketén szomorkodott barátnőm férje temetésén, fehéren szikrázott kolléganőm esküvőjén. Ha ismeretlen érinti meg, fémtöviseket növeszt. Valahányszor stresszesnek gondol, lazító zenével old. És képzeld, kedves Olvasó, esténként történeteket mesél.

Például ilyet:

Ákos sármos volt, elvált, diplomás, átlagos egzisztenciával: ház, autó, két egyetemista gyerek. Egy társkeresőn ismerkedtek meg Annával. Hetekig leveleztek, telefonon beszélgettek, mert messze éltek egymástól. Kishazánk nagy, ha a partner távol lakik, viccelődtek. Az első találkozáskor Ákos vörös rózsával, és egy szív alakú Nestlé desszerttel kedveskedett Annának. Kávéztak egy elegáns cukrászdában, sétáltak a városban, és átcsókolózták a környék utcáit. Kamaszkodott velük a szerelem.

Második alkalommal Pesten egy szállodába mentek. Annának, mikor belépett a szobába már fájt a hasa a vágytól. Szenvedélyhullámok vették körbe. Körülötte szeretkeztek a sugarak. A férfi átölelte a szerelemaurában égő nőt. Remegett. Megcsókolta, nyújtotta neki a poharat. Camparit hoztam, ez már a mi italunk, mondta boldogan. Koccintottak, rájuk a poharak.

Ákos vajszínű vászon nadrágja feszült. Jaj, nehogy pecsétes legyen, mosolygott Anna, és a cipzárhoz ért. A férfi kigombolta ingjét. Megfogta a nő fejét, Anna lehajolt, teleszórta mellkasát puszikkal, miközben gyönyörű, duzzadt férfiassága már a kezét, száját hívta. Mire lekerült Annáról a melltartó, bimbója az éggel szemezett. Ákos átölelte a vázatestű nőt, lecsúsztatta bugyiját, gyengéden végigsimította fenekét, combját. A fürdőszobában a zuhany alatt olyan természetesen siklott kezük a másik testén, akár a szappan, majd összefolytak, mint víz a vízzel. Legalább tízszer mosta át a gyönyör a nőt egymásután.  Később az ágyban csókokkal takaróztak, nyelvük érezte a másikat. Utána Anna ráült a férfira, szorosan ölelte a legszebb falloszt, soha nem engedem el, gondolta nevetve. Forgott, siklott a férfival, gyakran sikongott fényben fuldokolva. Később Ákos leemelte az elgyengült testet, mellé került, megfordította, együtt ringtak percekig, és a szoba megtelt gyönyör-hangjaikkal.

Ha a mobilom képes lenne hetente legalább egyszer-kétszer férfivá válni, biztos nem álmodnék másikról, és az írásom is folytatnám, kedves Olvasóm.