Jelige: krakagyil

Beküldte: admin, 2011-04-08 07:23:36  | Címkék:

Lány piros esernyővel

Éjszaka volt, a nő egyenletesen vette a levegőt. Nem tud semmit, gondolta a férfi. Egy darabig nézte a karcsún hervadó testet, majd lecsusszant mellőle az ágyról, kiosont az előszobába a laptopért, hogy azután titokban eltűnhessen vele a fürdőszobában.

A férfi napok óta alig aludt. Napközben a cégnél próbálta összeterelni kalandozó gondolatait, este, miután a gyerekeket lefürdették és ágyba dugták, jól nevelten hallgatta konszolidált, ügyvéd felesége beszámolóit a napi tárgyalásokról, peres ügyekről. Miközben mereven nézte az asszony homlokát és bólogatott, gondolatban már az éjszakát várta, amikor laptoppal a hóna alatt átlopakodhat titkos életébe.

Az éjszakázás oka lány piros esernyővel néven futott egy társkereső oldalon. Szemtelenül fiatal volt és szép, fotóján mosolyogva, kis farmerszoknyában, és fekete fűzőben állt egy lépcső tetején. A lány kereste a férfi ismeretségét, aki szándékosan tíz évvel korábbi fotót tett fel magáról az Internetre. Már egy hete leveleztek, megismerte a fiatal lány szokásait, tudta, hogy szereti a francia pezsgőt, általában hason fekve alszik, szívesen hord szexi fehérneműt tűsarkú cipővel, és egy furcsa szenvedélynek hódol, esernyőket gyűjt. A levelezés a tűsarkú cipőtől kezdve egyre izgalmasabb és forróbb lett, a férfi kezdte elveszteni a fejét, rabjává vált a lány fotóinak, és a társkereső rózsaszín ablakának.

A találkozó keddi napra esett. A férfi az izgalomtól nem tudott enni, a munkahelyéről már fél négykor eljött, sürgős elintéznivalóra hivatkozva. Hazarohant, lefürdött, hosszan nézegette magát a tükörben, félt attól, hogy a fotón fiatalabbnak látszik, mint az életben. Végül úgy döntött, öltönyt húz, abban komoly üzletember benyomását kelti. Bár hatra beszélték meg a találkozót, már fél hatkor a Baross utcában állt, és jobb kezében egy piros, csipkés szélű esernyővel fürkészte a panelházak ablakait.

Hat óra nulla perckor megnyomta a csengőt. A lány élőben is pont olyan szép volt, mint a képein. Behívta magához a férfit, kitépte a kezéből az esernyőt, majd a húszéves lányok vehemenciájával nekiesett. Könnyű préda volt.

A pesti ügyvédnő egy darabig a mobiltelefonján követte az eseményeket. Bosszantotta őt férje lankadatlan férfiassága, hiszen a huszonöt ezer forintos alapdíj mellett orgazmusonként ötezer forintba került neki az egyetemista lány.

Miután lezajlott az esemény, a feleség elégedetten nyúlt el a hatalmas franciaágyon, amelyről tudta, hogy a lakással együtt, nemsokára már csak a két gyereké, és az övé lesz.