Újranyitás

Beküldte: admin, 2012-01-28 10:45:14  | Címkék:

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel, a Kálnoky László szépírói pályázat beadási szakaszát újra megnyitjuk. Nagyon sok levelet kaptunk arról, hogy elkészült műveket nem tudtak feltölteni a pályázók, mert a pályázatot lezártuk. Ezek alapján döntöttünk úgy, hogy a pályázati kiírás 3. pontjának a beadási határidőre, és a pályázatok számára vonatkozó részét a következők szerint módosítjuk:

  • Pályázatok száma: 2012.01.28-tól egy pályázó csak egy pályázatot nyújthat be, ezen dátum előtt beküldött pályázatok esetén elfogadjuk az egy pályázótól érkező maximálisan 3 pályázatot
  • Benyújtási határidő: A Kiíró a pályázatot lezárja amennyiben 300 db pályázat beérkezett. Amennyiben a pályázatok száma nem éri el a 300-at, a pályázat 2012.03.20 23:59-kor kerül lezárásra.

Ezek alapján a mai naptól újra lehet alkotásokat feltölteni. El kell ismernünk, mi sem számítottunk ekkora sikerre és ekkora pályázati számra, azonban úgy gondoljuk, hogy minél szélesebb körnek lehetőséget kell biztosítanunk a pályázásra.

Honlapunk nyitólapján folyamatosan nyomon lehet követni a beérkezett pályázatok számát, kérjük, figyeljék, mert 300 darabnál több pályázatot nem lesz módunkban befogadni.