Szépírói mesterkurzus

Beküldte: migeza, 2011-08-13 20:11:24  | Címkék:

ÍRNI MINDENKI TUD! Akkor mit kell ezen tanulni? HOGY LEGYEN, AKI ELOLVASSA!

A Magyar Író Akadémia hazánk legolvasottabb szerzőit kérte fel, árulják el titkukat, mi kell az olvasónak? Legyen szó üzleti ajánlatról, szakcikkről vagy szépirodalmi alkotásról, megfejthető a rejtvény, hogyan akad horogra az olvasói figyelem.

Szépíró mesterkurzus indul!

A MESTEREK:

Bódis Kriszta / Dragomán György / Grecsó Krisztián / Háy János / Jókai Anna / Kányádi Sándor / Karafiáth Orsolya / Kornis Mihály / Kukorelly Endre / Lackfi János / Lator László / Marék Veronika / Márton László / Nádasdy Ádám / Szabó T. Anna / Szepes Erika / Szilágyi Ákos / Tóth Krisztina / Turczi István / Zalán Tibor

A Magyar Író Akadémia nem hagyományos egyetemi képzést indít. A Szépíró mesterkurzuson mesterségbeli tudást, írói technikákat és módszereket sajátíthatnak el hallgatóink, és mindezek mellett megismerkedhetnek a kortárs irodalom nagyjainak életpályájával, írói műhelytitkaival.

Az első szemeszter előadásai az íróvá válás folyamatáról, az írás születéséről és kulisszatitkairól, a személyes életútról, tapasztalatokról szólnak. A hallgatók folytathatják tanulmányaikat a mesterkurzus második szemeszterén, mely kisebb létszámú csoportokkal indul, és az oktatás gyakorlatcentrikus szemináriumok keretében zajlik, kortárs írók vezetésével. Itt már a Magyar Író Akadémia hallgatói mutathatják meg: ők hogyan írnak!

A mesterkurzus felnőttképzési és pedagógus-továbbképzési akkreditációval rendelkezik!

www.metserkurzusok.hu